Tervetuloa tutustumaan Saariselkä Trainingin palveluihin!

Welcome to our site! If you are looking for information in English, you’ll find it here.

Reima Idström
yrittäjä

 

Opaspalvelut

Saariselkä Training – paikallinen oppaasi Saariselän erämaassa

 

 

Hiihtokoulut ja -retket

Hiihtotekniikoiden opetus kuuluu Saariselkä Trainingin erityisosaamiseen. Meiltä saat apua tekniikkahuoliin lähtötasosta riippumatta molemmilla hiihtotyyleillä. Asiakkaan toiveiden mukaan paneudutaan hiihdon ongelmakohtiin, esimerkiksi tasatyöntöön tai laskurohkeuteen/-tekniikkaan.

(more…)

Maastopyöräilyretket

Saariselkä on maastopyöräilijän paratiisi. Toinen toistaan hienommat polut risteilevät Saariselän alueen metsissä ja tuntureilla muodostaen satojen kilometrien mittaisen polkuverkoston. Saariselältä löytyy polkua jokaiseen makuun – on vauhdikkaita laskuja ja pitkiä nousuja, löytyy kivikkoa ja juurakkoa ja vastapainoksi löytyy myös mutkittelevia hiekkateitä. Maisemat ovat erämaisen hienot.

(more…)

Lumikenkäilyretket

Lumikengillä pääset paikkoihin, joihin huollettuja reittejä pitkin ei pääse. Ylös tunturiin, alas metsiin, kurkistamaan kynttiläkuusen oksien alle. Koskemattomassa hangessa liikkumisessa on jotain niin hienoa!

(more…)

Hieronta

Saariselkä Trainingin ydintoimintaan kuuluu koulutetun hierojan palvelut. Mikä onkaan mukavampaa kuin rentouttava hieronta hiihtoretken tai työpäivän jälkeen.

Pääsääntöisesti hieron toimipaikassani Saariselällä, osoitteessa Kielapolku 18. Tilauksesta hieronta onnistuu myös asiakkaan kotona tai majoituspaikassa Saariselän lähiympäristössä.

Hierontahinnasto:

  • Puolihieronta 45min: 35€
  • Kokohieronta 75-90min: 60€
  • Kotikäyntilisä: +10€

 

Valmennus

Saariselkä Training – valmentajasi Ylä-Lapissa

 

 

 

Henkilökohtainen valmennus

Saariselkä Trainingin henkilökohtainen valmennus on suunnattu erityisesti tavoitteellisesti harjoitteluun suhtautuville kilpaurheilijoille ja kilpakuntoilijoille. Tavoite voi olla kansallisen tai kansainvälisen tason menestyminen, oman ennätyksen parantaminen tai yksinkertaisesti tavoitteellinen tason nosto.

(more…)

Kesä 2019

Kesällä 2019 Saariselkä Training järjestää viikoittaista toimintaa Saariselällä!

(more…)

TYKY-palvelut

Tyky-päivän tarkoituksena on edistää asiakasyrityksen työntekijöiden terveyttä ja työkykyä. Tyky-päivän ohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Saariselkä Trainingin erityisosaamiseen kuuluu opastetut maastopyöräily-, maastohiihto-, sauvakävely- tai vaellusohjelmat Saariselän maastoissa. Tyky-päivän aikana on myös mahdollista tutustua esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun.

(more…)

Pyörähuolto

Pyörähuolto toimii Saariselällä. Varaa aika pyörähuoltoon sähköpostilla, mail@saariselkatraining.com tai puhelimitse 0405646688.

Huomaathan, että varaosavarastomme on pieni. Joten jos pyörääsi pitää vaihtaa huollon yhteydessä paljon osia, huoltoon kannattaa varata vähän enemmän aikaa

HINNASTO:

Perushuolto: 100€

Koko pyörä käydään läpi ja kaikki osat säädetään huolletaan. Perushuolto ei sisällä joustokeulan ja takaiskunvaimentimen huoltoa. Vaihdettavat osat veloitetaan erikseen. Jos pyörä tuodaan huoltoon likaisena, veloitamme lisäksi pesusta.

Pyörän pesu: 20€

Jarrujen säätö ja ilmaus: 30€

Etu/takavaihtajan säätö: 30€

Sisärenkaan vaihto:10€

Joustohaarukan huolto (FOX ja RockShox): 100€

Huolto sisältää purkamisen, kaikkien osien puhdistuksen ja tarkistuksen, uudet tiivisteet, öljyt ja rasvat, ja keulan kokoamisen.

Muut työt tuntityönä: 75€/tunti

 

Esittely

Saariselkä Training on vuonna 2013 perustettu hyvinvointi- ja liikunta-alan perheyritys Saariselällä. Yrityksen takaa löytyy paikallinen urheileva pariskunta – Tiina ja Reima Idström.

 

Reima

Reima on Saariselkä Trainingin perustaja ja yrittäjä.

(more…)

Tiina

Tiina vastaa Saariselkä Trainingin konttorihommista ja englanninkielisistä opastuksista.

(more…)

Vekku

Vekku on Saariselkä Trainingin maskotti, joka osallistuu aina välillä lumikenkäily- ja vaellusretkille.

(more…)