Saariselkä Trainingin henkilökohtainen valmennus on suunnattu erityisesti tavoitteellisesti harjoitteluun suhtautuville kilpaurheilijoille ja kilpakuntoilijoille. Tavoite voi olla kansallisen tai kansainvälisen tason menestyminen, oman ennätyksen parantaminen tai yksinkertaisesti tavoitteellinen tason nosto.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa pyritään aina tavoitteelliseen, pidemmän tähtäimen yhteistyöhön, jossa valmennettavan tavoitteet asetetaan yhdessä ja ohjelmat suunnitellaan tavoitteen saavuttamiseksi. Jokaisen valmennettavan ohjelma ja yhteistyön sisältö suunnitellaan henkilökohtaisesti valmennettavan toiveiden mukaan.

Henkilökohtaisen valmennuksen päälajit ovat maastohiihto ja pyöräily, mutta myös muut kestävyyslajit kuten juoksu tai kuntosaliharjoittelu onnistuu. Valmiita paketteja on kaksi: Pro ja Kunto. Pro paketti on suunniteltu kilpaurheilijoille ja kilpakuntoilijoille, kun taas kunto paketti sopii kuntoilijoille ja junioreille.

Henkilökohtaiset valmennuspaketit voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tässä kaksi esimerkkiä valmiiden pakettien hinnoitteluista.

Pro paketti: 100€/kk tai 1000€/vuosi
  • sisältää viikottaisen ohjelman, 2 ohjattua harjoituskertaa/kk, tasotestit
Kunto paketti: 75€/kk tai 750€/vuosi
  • sisältää viikottaisen ohjelman, yhden ohjatun harjoituskerran/kk, lähtötason kartoituksen

Lähetä varauskysely

%d bloggers like this:
%d bloggers like this: