Maastopyöräilyretket

Oppaan johdolla Saariselän poluille

Saariselkä on maastopyöräilijän paratiisi. Toinen toistaan hienommat polut risteilevät Saariselän alueen metsissä ja tuntureilla muodostaen satojen kilometrien mittaisen polkuverkoston. Saariselältä löytyy polkua jokaiseen makuun – on vauhdikkaita laskuja ja pitkiä nousuja, löytyy kivikkoa ja juurakkoa ja vastapainoksi löytyy myös mutkittelevia hiekkateitä. Maisemat ovat erämaisen hienot.

Kartan tai GPS:n avulla pääsee alkuun, mutta jos haluat löytää helposti alueen hienoimmat polut, kannattaa lähteä mukaan opastetulle retkelle!

Saariselän kierros: 1,5-2h opastettu maastopyöräilyretki

Saariselän kierroksella pääset tutustumaan Saariselän lähialueen polkuihin. Toiveidesi mukaan voimme suunnata joko tuntureille tai tasaisemmille metsämaille. Retkellä edetään ryhmän tason mukaan, ja tarvittaessa reittiä voidaan muuttaa kesken matkan.

Retki sopii kaiken tasoisille pyöräilijöille. Huom! Hinta ei sisällä pyörää!

Hinta:

  • 50€/1hlö tai 125€/3-5hlö

Saariselän päiväretki: 4h opastettu maastopyöräilyretki

Saariselän päiväretkellä pääset tutustumaan paremmin maastopyöräilyyn Saariselän poluilla. Toiveidesi mukaan voimme etsiä haasteita teknisemmiltä poluilta ja nousuista tai vain nauttia pyöräilystä helpommilla urilla. Saariselän maastot tarjoavat kaikkien makuun jotain!

Retkellä edetään ryhmän tason mukaan, ja tarvittaessa reittiä voidaan muuttaa kesken matkan. Retki sopii hyvän peruskunnon omaaville henkilöille. Huom! Hinta ei sisällä pyörää!

Hinta:

  • 75€/1hlö tai 200€/3-5hlö hinta sis. evästauon matkan varrella

Yöttömän yön pyöräretki: 2h opastettu pyöräretki keskiyön auringossa

Yöttömän yön pyöräretkellä pääset nauttimaan maastopyöräilystä keskiyön auringon valossa. Yöttömän yön taika ja Saariselän polut ovat lyömätön yhdistelmä! Lähdemme retkelle klo 21 ja palaamme takaisin noin klo 23.

Pysähdymme retken aikana tunturin huipulle juomaan lasilliset kuohuvaa juomaa ja  ihailemaan yöttömän yön valaisemaa maisemaa.

Hinta:

  • 60€/1hlö tai 150€/3-5hlö

Isommat ryhmät:

Isommille ryhmille räätälöimme retket erikseen! Kysy rohkeasti sähköpostilla saariselkatraining@gmail.com!