Tyky-päivän tarkoituksena on edistää asiakasyrityksen työntekijöiden terveyttä ja työkykyä. Tyky-päivän ohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Saariselkä Trainingin erityisosaamiseen kuuluu opastetut maastopyöräily-, maastohiihto-, sauvakävely- tai vaellusohjelmat Saariselän maastoissa. Tyky-päivän aikana on myös mahdollista tutustua esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun.

Tyky-päivä voidaan toteuttaa joko puolen päivän tai koko päivän pituisena. Puolikkaan päivän pituus on 3h ja kokonaisen päivän 6h. Kokonaisen tyky-päivän ohjelmassa voidaan yhdistää kahta eri aktiviteettia. Ohjelmien toteuttaminen onnistuu myös muualla Inarin kunnan alueella.

Hinta:
  • Puolikas päivä 3h: 300€
  • Kokonainen päivä 6h: 500€

Huom! Hinta ei sisällä aktiviteetteihin vaadittavia välineitä, mutta tarvittaessa voimme huolehtia välineiden vuokraamisesta asiakkaille!

Tyky-ohjelmat:

Fyysinen kunto vaikuttaa suoraan työntekijän työpoissaolojen määrään ja työn tehokkuuteen. Arjen aktiivisuuden lisäämisellä ja kunnon kohottamisella on mahdollista parantaa työyhteisön tehokkuutta merkittävästi.

Saariselkä Trainingin tyky-ohjelman avulla työnantajalla on mahdollisuus tarjota työntekijöilleen tilaisuus huolehtia kunnostaan ja hyvinvoinnistaan ammattitaitoisen valmentajan ohjeiden mukaan. Tyky-ohjelma laaditaan aina lyhyen alkuhaastattelun jälkeen jokaiselle työntekijälle yksilöllisesti neljän viikon jaksoina.

Tyky-ohjelmat hinnoitellaan yrityskohtaisesti työntekijöiden määrän ja asiakkaan toiveiden mukaan. Jos kiinnostuit ohjelmista, ota rohkeasti yhteyttä ja aletaan suunnittelemaan yrityksellesi sopivaa pakettia!


Lähetä varauskysely