Opaspalvelut

Saariselkä Training – oppaasi Saariselän erämaassa

Jos kaipaat retkellesi paikallista tunturit ja metsämaat tuntevaa opasta, löydät hänet Saariselkä Trainingilta! Kuljemme päivittäin Saariselän alueen reiteillä ja poluilla, joten kanssamme voit olla varma että löydät alueen hienoimmat paikat! Kulkuväline vaihtelee kauden mukaan – kesällä liikutaan jalkaisin ja pyörällä, talvella niin metsäsuksilla kuin latusuksillakin. Erityisosaamiseemme kuuluu maastohiihdon tekniikoiden opetus.

 

 

Hiihtokoulut ja -retket

Saariselkä Training hiihtokoulu:

Hiihtotekniikan opetus kuuluu Saariselkä Trainingin erityisosaamiseen. Meiltä saat apua tekniikkahuoliin lähtötasosta riippumatta molemmilla hiihtotyyleillä. Asiakkaan toiveiden mukaan paneudutaan hiihdon ongelmakohtiin esimerkiksi tasatyöntöön tai laskurohkeuteen/-tekniikkaan.

(more…)

Maastopyöräilyretket

Oppaan johdolla Saariselän poluille

Saariselkä on maastopyöräilijän paratiisi. Toinen toistaan hienommat polut risteilevät Saariselän alueen metsissä ja tuntureilla muodostaen satojen kilometrien mittaisen polkuverkoston. Saariselältä löytyy polkua jokaiseen makuun – on vauhdikkaita laskuja ja pitkiä nousuja, löytyy kivikkoa ja juurakkoa ja vastapainoksi löytyy myös mutkittelevia hiekkateitä. Maisemat ovat erämaisen hienot.

Kartan tai GPS:n avulla pääsee alkuun, mutta jos haluat löytää helposti alueen hienoimmat polut, kannattaa lähteä mukaan opastetulle retkelle!

(more…)