Valmennus

Henkilökohtainen valmennus

Saariselkä Trainingin henkilökohtainen valmennus on suunnattu erityisesti tavoitteellisesti harjoitteluun suhtautuville kilpaurheilijoille ja kilpakuntoilijoille. Tavoite voi olla kansallisen tai kansainvälisen tason menestyminen, oman ennätyksen parantaminen tai yksinkertaisesti tavoitteellinen tason nosto.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa pyritään aina tavoitteelliseen, pidemmän tähtäimen yhteistyöhön, jossa valmennettavan tavoitteet asetetaan yhdessä ja ohjelmat suunnitellaan tavoitteen saavuttamiseksi. Jokaisen valmennettavan ohjelma ja yhteistyön sisältö suunnitellaan henkilökohtaisesti valmennettavan toiveiden mukaan.

Henkilökohtaisen valmennuksen päälajit ovat maastohiihto ja pyöräily, mutta myös muut kestävyyslajit kuten juoksu onnistuu.


Hinnasto

PalveluHinta:
Yksilöllinen harjoitusohjelma / kk90€
Yksilöllinen harjoitusohjelma + viikkotreenit / kk150€
Yksityisohjaus 90min70€

Valmennusyhteistyö alkaa aina tapaamisella, jossa käymme läpi valmennettavan urheilutaustan ja tavoitteet.

Yksilöllinen harjoitusohjelma tehdään kuukaudeksi kerrallaan. Ohjelmaan voidaan tehdä muutoksia kuukauden aikana tarpeen mukaan.

Voit ostaa meiltä myös 90min pituisen yksityisohjauksen, jossa keskitymme toivomaasi teemaan.

Haluamme tukea tavoitteellisesti urheiluun suhtautuvien nuorten kehittymistä, minkä vuoksi yläaste- ja lukioikäiset nuoret saavat kaikista valmennuspalveluistamme -20% alennuksen.

Tiedustelut sähköpostilla mail@saariselkatraining.com.


Saariselkä MTB Stages ja Arctic Trail Run harjoitusohjelmat

Toteutamme yhdessä Outdoor Expert Saariselkä Oy:n kanssa Saariselkä MTB Stagesille ja Arctic Trail Runiin tähtäävät harjoitusohjelmat. Ohjelmat starttaavat 1.6.2023. Arctic Trail Runiin on valittavissa myös ohjelma, joka alkaa 1.7.2023.

Voit valita joko kuntoilijan tai harrastajan harjoitusohjelman. Kuntoilijan harjoitusohjelma sisältää 2-5 harjoitusta viikossa, ja harrastajan harjoitusohjelma sisältää 5-8 harjoitusta viikossa. Molemmat ohjelmat ovat nousujohteisia, eli harjoitusten vaativuustaso kasvaa kesän aikana. Kaikki ohjelmat on tarkoitettu itsenäisesti toteutettaviksi, eikä sinun tarvitse sitoutua yhteisharjoituksiin tai tapaamisiin.

Kuntoilijan harjoitusohjelma sopii sinulle, jos tavoitteenasi on selvitä tapahtumasta kunnialla läpi ja kaipaat motivaatiota ja ryhtiä harjoitteluun.

Harrastajan harjoitusohjelma sopii sinulle, jos tavoitteenasi on parantaa aiempaa suoritustasi ja kaipaat harjoitteluun järjestelmällisyyttä ja uusia ärsykkeitä.

Hinnat:

Saariselkä MTB tai Arctic Trail Run harjoitusohjelma 3kk99€
Arctic Trail Run harjoitusohjelma 4kk129€

Voit ostaa harjoitusohjelman Outdoor Expertin verkkokaupassa. Lisätietoja harjoitusohjelmista saat sähköpostilla mail@saariselkatraining.com.


Yhteistreenit Saariselällä

Mikäli kaipaat harjoitusohjelman lisäksi yhteistreenejä, järjestämme kesällä 2023 viikottain yhteistreenejä, jotka sopivat sekä polkujuoksuohjelman että maastopyöräilyohjelman ostaneille. Voit myös osallistua yhteistreeneihin, vaikka et olisi ostanut harjoitusohjelmaa.

Yhteistreenit järjestetään 14.6. alkaen keskiviikkoisin klo 18. Kesän viimeiset yhteistreenit järjestetään 20.9.2023.

Hinnat:

Kertalippu10€
Treenipassi 5krt40€
Kertalipun voi maksaa käteisellä tai kortilla, treenipassin voi maksaa lisäksi laskulla.

Uutisia

Create a website or blog at WordPress.com