Valmennus

Henkilökohtainen valmennus

Saariselkä Trainingin henkilökohtainen valmennus on suunnattu erityisesti tavoitteellisesti harjoitteluun suhtautuville kilpaurheilijoille ja kilpakuntoilijoille. Tavoite voi olla kansallisen tai kansainvälisen tason menestyminen, oman ennätyksen parantaminen tai yksinkertaisesti tavoitteellinen tason nosto.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa pyritään aina tavoitteelliseen, pidemmän tähtäimen yhteistyöhön, jossa valmennettavan tavoitteet asetetaan yhdessä ja ohjelmat suunnitellaan tavoitteen saavuttamiseksi. Jokaisen valmennettavan ohjelma ja yhteistyön sisältö suunnitellaan henkilökohtaisesti valmennettavan toiveiden mukaan.

Henkilökohtaisen valmennuksen päälajit ovat maastohiihto ja pyöräily, mutta myös muut kestävyyslajit kuten juoksu onnistuu.


Hinnasto

PalveluHinta:
Yksilöllinen harjoitusohjelma / kk90€
Yksilöllinen harjoitusohjelma + viikkotreenit / kk150€
Viikkotreenit erikseen ostettuna, ohjelman lisäksi25€
Viikkotreenit erikseen ostettuna, ei ohjelmaa50€
Yksityisohjaus 90min70€

Valmennusyhteistyö alkaa aina tapaamisella, jossa käymme läpi valmennettavan urheilutaustan ja tavoitteet.

Yksilöllinen harjoitusohjelma tehdään kuukaudeksi kerrallaan. Käytämme Coach4Pro sovellusta, joka mahdollistaa nopean ja helpon kommunikaation valmentajan ja valmennettavan välillä. Pidemässä valmennusyhteistyössä teemme valmennettavalle myös vuosisuunnitelman.

Aloitamme kesäkuun alussa 2022 viikkotreenit, jotka pyörivät Inarin kunnan alueella. Voit ostaa viikkotreenit joko sisältyväksi valmennuspakettiisi, tai voit ostaa viikkotreenejä erikseen. Viikkotreenien hinta on halvempi, jos olet ostanut harjoitusohjelmasi meiltä. Mukaan pääsee kuitenkin, vaikka sinulla ei olisikaan harjoitusohjelmaa. Viikkotreenit suunnitellaan niin, että ne palvelevat eri lajien harrastajia ja kunnoltaan eritasoisia osallistujia.

Voit ostaa meiltä myös 90min pituisen yksityisohjauksen, jossa keskitymme toivomaasi teemaan.

Haluamme tukea tavoitteellisesti urheiluun suhtautuvien nuorten kehittymistä, minkä vuoksi yläaste- ja lukioikäiset nuoret saavat kaikista valmennuspalveluistamme -20% alennuksen.

Tiedustelut sähköpostilla mail@saariselkatraining.com.

Uutisia