Valmennus

Tarjoamme valmennuspalveluita niin paikkakuntalaisten ihmisten kuin matkailijoidenkin tarpeisiin. Vuosien valmennuskokemuksen lisäksi olen koulutukseltani koulutettu hieroja, Liikunnanohjaaja AMK ja auktorisoitu personal trainer.

Henkilökohtainen valmennus tähtää yhteisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen valmennettavan omassa lajissa. Henkilökohtainen valmennussuhde räätälöidään aina valmennettavien toiveita ja tarpeita vastaavaksi tiiviiksi yhteistyöksi.

Kuntokuuri-valmennus on tarkoitettu kaikille oman kunnon kehittämisestä ja terveellisempien elintapojen omaksumisesta kiinnostuneille. Palveluun kuuluu kuntoiluohjelma ja ravintoneuvonta, joiden tarkoituksena on edistää asiakkaan terveyttä ja kohottaa hänen kuntoaan.

Työkykyä edistävät palvelut on suunnattu paikallisille yrityksille ja yritysmatkailijoille. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työelämässä paremmin ja vähentää sairausperäisiä työpoissaoloja. Tyky-liikunnalla voidaan myös hoitaa työstä johtuvia ongelmia kuten esimerkiksi päätetyöskentelijöille tyypillisiä niska- ja hartiaseudun kiputiloja. Tyky-ohjelmat voidaan suunnitella kunkin yrityksen tarpeiden mukaan, ja ohjelmavalikoimassa on esimerkiksi maastopyöräilyä, hiihtoa, juoksua, sauvakävelyä, vaellusta ja kuntosaliharjoittelua.

 

Henkilökohtainen valmennus

Saariselkä Trainingin henkilökohtainen valmennus on suunnattu erityisesti tavoitteellisesti harjoitteluun suhtautuville kilpaurheilijoille ja kilpakuntoilijoille. Tavoite voi olla kansallisen tai kansainvälisen tason menestyminen, oman ennätyksen parantaminen tai yksinkertaisesti tavoitteellinen tason nosto.

(more…)

Kuntoremontti

Oletko suunnitellut kuntoremonttia, mutta et vain saa aikaiseksi? Kaipaatko sparraajaa? Saariselkä Trainingin kuntoremontti tarjoaa mahdollisuuden ottaa itseään niskasta kiinni ja ottaa askeleen kohti terveellisimpiä elämäntapoja ammattilaisen neuvojen avulla.

(more…)

TYKY-palvelut

Tyky-päivä:

Tyky-päivän tarkoituksena on edistää asiakasyrityksen työntekijöiden terveyttä ja työkykyä. Tyky-päivän ohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Saariselkä Trainingin erityisosaamiseen kuuluu opastetut maastopyöräily-, maastohiihto-, sauvakävely- tai vaellusohjelmat Saariselän maastoissa. Tyky-päivän aikana on myös mahdollista tutustua esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun.

(more…)