Tue paikallista pyöräliikettäsi!

Tue paikallista pyöräliikettäsi – se kannattaa!

Tänä keväänä pyörähuollossamme on törmätty uudenlaiseen ongelmaan. Huollossa on käynyt useita ihan uusia laadukkaita pyöriä, joissa on ollut mitä erikoisempia ongelmia.

Useammassa pyörässä ihan tuliterät jarrut ovat kaivanneet ilmaamista. Myös vaihteita on säädelty käytännössä kokonaan ajamattomista pyöristä, ja onpa joissain ollut vaihtajan vaijerit vedetty ihan miten sattuu. Yhteistä näille pyörille on se, että ne on tilattu jostain kauempaa. Joko nettikaupasta tai toiselta puolelta Suomea kivijalkaliikkeestä.

Tällaisissa tapauksissa uusien pyörien takuuhuoltojen järjestäminen on vähintäänkin haastavaa. Edukkaalle pyörälle tulee kummasti lisähintaa, kun huoltoja joutuu järjestämään paikallisessa liikkeessä.

Paikallisesta pyöräliikkestä ostetun pyörän takuuhuolto on vaivatonta. Voihan se pyörä tietenkin olla pienessä paikallisessa liikkeessä muutaman kympin kalliimpi, mutta itse olen oppinut, että hyvästä asiakaspalvelusta kannattaa aina maksaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com