Saariselän ensilumen uutisia

Kesä tuli – kesä meni

Lapin lyhyt kesä tuli ja meni. Lenkkarit ja pyörät saa pikku hiljaa antaa tietä suksille. Eihän pyöräilyä ja juoksua sovi talvellakaan unohtaa, mutta pääpaino siirtyy pian suksille. Pian saatavilla on siis jälleen hiihtokouluja sekä vapaalla että perinteisellä hiihtotyylillä. Ota myös yhteyttä, jos et tarvitse hiihdonopetusta, mutta kaipailisit kaveria hiihtoretkelle!

Hieronnat säilyvät ohjelmassa samaan tapaan kuin kesälläkin. Hieronnan voi varata joko kotiimme Pihakadulle tai pienestä lisämaksusta asiakkaan majapaikkaan tai kotiin. Aikoja voi varata sähköpostilla saariselkatraining@gmail.com tai puhelimitse 040-564 6688.

Saariselän ladut aukeaa pian

Saariselällä kelit ovat muuttuneet jo jokin aika sitten talvisiksi, minkä ansiosta ensimmäinen osuus Saariselän ensilumen ladusta päästään avaamaan maanantaina. Ladun tykittämisestä vastaa Ski Saariselkä. Vastuu ladun huollosta siirtyy Saariselän alueen Hoito-osuuskunnalle siinä vaiheessa, kun lumi on tykitetty ja levitetty.

Saariselkä Training on toiminut maaliskuun alusta asti Saariselän alueen Hoito-osuuskunnan toimitusjohtajana, joten niiltä osin pääsemme vaikuttamaan Saariselän latuhuollon toteutukseen.

Saariselkä Training myös Twitterissä

Saariselkä Training löytyy nyt Facebookin ja Instagramin lisäksi Twitteristä! Eli twiittaajat, tulkaahan seuraamaan! 🙂

Leave a comment

Create a website or blog at WordPress.com