Saariselän kesä

Saariselän polut odottavat pyöräilijöitä kesällä!
Saariselän polut odottavat pyöräilijöitä kesällä!

Kevättä ilmassa

Saariselän pitkä talvi alkaa olla jo takana päin, vaikka vielä tällä hetkellä lunta onkin maassa lähes 40cm ja ladutkin ovat edelleen loistavassa kunnossa. Ennemmin tai myöhemmin nämä tämän talven lumet kuitenkin sulavat, joten on jo mukava suunnata katseet kohti kesää.

Saariselän polut

Saariselän polut tarjoavat aktiviteetteja moneen makuun. Maastopyöräily, trail running, vaellus – oli lempilajisi mikä tahansa, tarjoaa Saariselän luonto sinulle unohtumattomia elämyksiä!

Saariselän kylän ympäristössä on satoja kilometrejä polkuja, jotka tarjoavat haasteitaan niin omin jaloin kuin pyörän päällä liikkujoillekin. Jos et oikein tiedä mistä aloittaa, ota yhteyttä ja lähde mukaan opastetulle retkelle.

Maastopyöräily keskiyön auringon loisteessa

Opastetulla maastopyöräiluretkellä pääset tutustumaan Saariselän alueen huippuhienoihin polkuihin. Tarjoamme kolmea erilaista opastettua maastopyöräilyretkeä. Saariselän kierros on matalan kynnyksen retki, jonka kesto on noin kaksi tuntia. Tällä retkellä pääset tutustumaan Saariselän lähialueen polkuihin ja maisemiin. Pidemmällä neljän tunnin Saariselän päiväretkellä pääset pidemmälle seikkailulle Saariselän metsiin ja tuntureille.

Saariselän maastopyöräilyn kohokohta on Keskiyön auringon retki. Tällä retkellä pääset nauttimaan keskiyön auringon taianomaisesta tunnelmasta tunturimaisemissa. Retkellä pysähdymme kippistämään kuohuvalla juomalla tunturin huipulle!

Jos mikään näistä retkistä ei herättänyt kiinnostustasi, ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle tai porukallesi ihan oman retken!

Trendikkäästi trail runningia

Haluttaisiko sinulla lähteä Saariselän poluille juoksemaan, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Silloin kannattaa lähteä yhdessä oppaan kanssa juoksemaan. Yhdessä voimme etsiä hienoimmat polut ja komeimmat maisemat!

Ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle tai porukallesi sopiva retki!

Lisätietoja opastetuista retkistä löydät Hinnasto-välilehdeltä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com