Miksi hiihtotaitoisen pitäisi mennä hiihtokouluun?

ottoponto-04

Tuntuuko siltä, että sukset ei meinaa millään pitää, alamäet pelottaa niin ettei niistä voi nauttia tai ettet ole koskaan oikein tajunnut eri luistelutekniikoiden eroja? Me voidaan auttaa sinua!

Maastohiihto on meille sydämen asia! Olemme oppineet hiihtämään aikalailla heti sen jälkeen, kun olemme oppineet kävelemään. Siitä asti kun olemme oppineet hiihtämään, olemme myös hiihtäneet kilpaa!

Maastohiihto on tekniikkalaji, ja haluamme että asiakkaamme oppivat oikeasti hiihtämään – ei vain kävelemään sukset jalassa! Hyvällä tekniikalla maisema vaihtuu nopeammin ja samalla voimia kuluu vähemmän. Vaikka olisit hiihtänyt vuosikausia “ihan hyvin”, pienillä tekniikkavinkeillä ja oivalluksilla hiihtosi muuttuu nautinnollisemmaksi ja sujuvammaksi.

Opetamme asiakkaitamme aina joko yksityisesti tai pienryhmissä. Usein ladulla näkee valtavia hiihtokouluryhmiä, joissa tuskin kukaan oppii oikeasti hiihtämään. Me haluamme antaa aikamme asiakkaille niin, että pystymme oikeasti auttamaan heitä. Halutessasi voimme keskittyä yhteen hiihtosi ongelma-alueeseen; oli se sitten alamäkien lasku tai tasatyöntö. Halutessasi voimme myös käydä läpi kaikki eri tekniikat.

Hiihtokoulujemme hinnoitteluun voit tutustua täällä.

Hiihtokoulujen hinnat eivät sisällä välineitä, mutta tarvittaessa voimme vuokrata sinulle välineet paikalliselta yhteistyökumppaniltamme.

 

Create a website or blog at WordPress.com